WO MAN GELBE KALISEIFE KAUFEN KANN

Niet iedereen weet dat er een milieuvriendelijke gele zeep bestaat voor huishoudelijke reiniging en om onze was schoner en frisser te maken.

Deze zeep, ook wel zachte potaszeep genoemd, heeft de vorm van een gele klomp en is halfzacht van consistentie.

Hoewel het uit heel weinig ingrediënten bestaat, bevat het kokosolie, waardoor het schuimt en een zeer effectieve reinigingskracht heeft. De ontvettende en reinigende werking komt van kaliumzouten.

Maar veel mensen stellen de vraag: “Waar kun je gele zeep vinden?

Vandaag zullen we ontdekken waar je het kunt kopen en wat trucjes om het in de wasmachine te gebruiken.

Waar kun je het kopen?

Kaliumgele zeep is in de handel verkrijgbaar in de vorm van een halfzachte klomp en in vloeibare vorm.

gele zeep-in-was
De bekendste zijn Alga zeep en Alba zeep, die biologisch afbreekbaar en volledig milieuvriendelijk zijn en online of in fysieke winkels kunnen worden gekocht.

Fysieke winkels

In fysieke winkels vind je dit product aangeduid als ‘zachte kaliumzeep’ of ‘kokosoliezeep’, zoals in het geval van Alga. Laten we samen kijken in welke supermarkten of fysieke winkels je het kunt vinden:

huishoudelijke schoonmaakwinkels (zoals Tigotà);
winkels met biologische producten;
winkels met bulkproducten (die ook wasmiddelen verkopen);
winkels met natuurlijke producten;
enkele zeer grote supermarkten (zoals Conad);
leveranciers van chemische en schoonmaakproducten;
leveranciers van cosmetica en zelfmaakproducten;
Chinese winkels.
Houd er echter rekening mee dat niet alle supermarkten dit product in voorraad hebben, maar alleen de zeer grote supermarkten die een groter assortiment hebben.

Meestal vind je potaszeep in de schoonmaakrekken, naast andere zepen, zoals Marseillezeep.

Online winkel

Als je echter niet genoeg tijd hebt om de verschillende winkels af te struinen op zoek naar dit product, kun je ervoor kiezen om het direct online te kopen, waar het niet erg moeilijk te vinden zal zijn.

Oh dat was ik vergeten! Als je deze Natural Tips leuk vindt, kan ik ze je dagelijks rechtstreeks op WHATSAPP sturen! Abonneer je op mijn kanaal! Ik wacht op je!

Je kunt gele zeep kopen op het bekende Amazon-portaal, waar verschillende maten, verschillende soorten en verschillende prijzen beschikbaar zijn, afhankelijk van je behoeften.

Wees echter voorzichtig, want op deze site is er naast waszeep ook een groot aanbod van ‘gele potaszeep’ die nuttig is voor de biologische landbouw.

Hoeveel kost Zachte zeep

Zoals gezegd is zeewierzeep niet alleen een heel veelzijdig en milieuvriendelijk product om de was te doen, het is ook heel goedkoop.
Die Kosten für Kaliseife können je nach Marke und Größe, für die Sie sich entscheiden, leicht variieren. Vor der Preiserhöhung kostete diese alte Seife etwas mehr als 1 Euro (es gab sogar die Möglichkeit, sie noch billiger zu kaufen). Jetzt ist es ein bisschen anders, der Preis ist leicht gestiegen. Also gehen die Leute auf die Suche nach dem Produkt, wenn es im Angebot ist.

Scroll to Top